SMLM 2016Aquí teniu un recull de les fotos de la festa de la SMLM d'enguany.

Hem fet taller diversos de maquillatge, jocs de taula (3 en ratlles) i torretes amb brick reciclats.
I hem gaudit com sempre de la manera fàcil d'explicar de la Inma Pablos que ens ha fet arribar com la Lactància Materna contribueix a la sostenibilitat, tema central de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2016.
Gran èxit del taller de torretes reciclades


 I també del de maquillatge i bombolles de sabó!!!

I després del berenar, la Inma Pablos assessora del grup Pit Penedès ens ha fet una xerrada sobre la Lactància materna i la Sostenibilitat.


Fins l'any vinent! Us esperem!!


SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA 2016


AQUI TENIU EL CARTELL DE LA SMLM 2016, AMB ELS ACTES QUE FAREM ENGUANY.


US ESPEREM A TOTS I TOTES!!!


US ESPEREM A TOTS I TOTES!!!


XERRADA SOBRE LA TORNADA A LA FEINA ALLETANT

El dimarts dia 6 a les 6 de la tarda, dins dels actes programats per celebrar la setmana mundial de la lactància materna, els grups de suport van organitzar una xerrada, a l'Escorxador, sobre Com fer possible la tornada a la feina quan s'està donant el pit. La ponent va ser la Pat Salguero, mestra, mare de dos nens, un nen i una nena, i assessora de Pit Penedès.
Aquí us deixem unes fotos i a sota trobareu l'enllaç amb la noticia seguida per TV Penedès.


XERRADA DEL BANC DE LLET

El dijous dia 15 a les 6 de la tarda, dins dels actes programats per celebrar la setmana mundial de la lactància materna, els grups de suport van organitzar una xerrada sobre donacions de llet materna, a l'Escorxador. La ponent va ser la Marta Hernández, del Banc de llet de Catalunya. 
Aquí us deixem unes fotos i a sota trobareu l'enllaç amb la noticia seguida per TV Penedès.


ENLLAÇOS A LES NOTICIES SMLM 2015


Hola, aqui us deixo els enllaços a les noticies de RTVPenedes sobre el seguiment dels actes de la SMLM i les entrevistes que ens han fet...per si no les heu pogut veure en directe.

Entrevista a la radio, Pat Salguero sobre com tornar a treballar alletant. Heu de buscar l'entrada del dia 6/10 de 10 a 11.


Festa SMLM:

Xerrada de la Pat Salguero sobre la tornada a la feina:


FESTA DE LA LACTÀNCIA MATERNA 2015


Avui ens hem reunit per celebrar la SMLM 2015, amb el lema "Alletar i treballar, fem-lo possible". Una feta que ja és habitual on mares, lactants i no, families, assessores i tothom que vol passar, ens trobem per passar una bona estona en família.

Aquí  us deixem un recull de fotos per que en gaudiu....Hem gaudit de diversos tallers per als nens....

ESTAMPACIÓ, PINTURA, MALABARS,...

MAQUILLATGE
PER A NENS I NO TANT NENS...BOMBOLLES

Hem fet la tradicional xocolata que estava superbona, Gràcies Anna!!!Amb coca es clar! Gentilesa del Forn Valls de La Ràpita!

També ens ha acompanyat el banc de llet, que ens farà una xerrada sobre la importància de donar llet materna per als prematurs que ho necessiten el proper dijous dia 15 a les 6 a l'Escorxador. Ens han entrevistat, entrevista que podreu veure el proper dimarts a TVP.


Hem contat unes 30 mares alletants, a més dels nens, pares, d'altres familiars i mares que actualment no estant ja alletant,...unes 150 persones.

El millor, poder normalitzar la lactància materna i que les mares puguin donar el  pit lliurement allà on els seus fills ho necessitin sense haver d'amagar-se o demanar disculpes per fer-ho.
I finalment la Sara Ayoso ens  ha llegit el manifest de la SMLM d'engany, explicant-nos la seva dura lluita, perquè veiem que tot és possible si és lluita per fer-ho possible. Després de sentir-la, a qui li queda dubtes de que alletar i treballar també és possible? Fins i tot sembla fàcil quan sents experiències com la seva. Gràcies Sara per compartir! I força per continuar lluitant.
I com no, acabem presentant a l'equip de voluntaris/es que ho han fet possible....


Amb ajudants, es clar!!!

CARTELL SETMANA MUNDIAL LACTÀNCIA MATERNA 2015Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada