PITPENEDÈS

Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre que ofereix gratuïtament, informació i suport a totes les mares i pares que vulguin gaudir d’una lactància materna exitosa. Amb actuació a la comarca de l’Alt Penedès.
Som un grup d’ajuda mútua que funcionem com a punts de trobada i d’informació complementaris a l'assistència que ofereixen els sistemes de salut.

Qui el formem?

Les assessores de lactància som mares experimentades que hem alletat els nostres fills i que hem realitzat la formació requerida per l’associació pro lactància a la qual pertanyem, a més dels cursos i tallers avalats per la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància i l’Associació Catalana pro Lactància Materna (ACPAM).


La suma d’experiència i formació és el que ens acredita per tal d’ajudar a altres mares, oferint suport emocional i proporcionant informació concreta, veraç i actualitzada sobre tot el que té relació amb la lactància materna.

Què fem?


Els grups de suport a la lactància materna naixem per iniciativa de moltes mares conscients que donar el pit necessita un aprenentatge, que no sempre és fàcil i que, de vegades, les dones necessitem el suport d’altres dones amb experiència per tal de poder alletar els nostres fills amb èxit.

Embarassades, mares, pares, bebès, familiars i amics ens trobem periòdicament en un espai on parlem de lactància, compartint experiències i alegries, i gaudint d’un ambient acollidor.

Al grup de suport podràs preguntar i resoldre tots els dubtes relacionats amb la lactància ja que l’atenció és personalitzada.

Alhora, oferim els telèfons d’urgències, el servei de biblioteca -amb material de consulta escrit i virtual-, el servei de préstec de material específic d’alletament i l’organització d’iniciatives de sensibilització social.

Tots els serveis són gratuïts i l’assistència al grup és voluntària i oberta a tothom.